New book – De kaarten van je leven

28.11.2016
https://www.lannoo.be/nl/de-kaarten-van-je-l...

Net als iedereen heb ik wel eens mindere momenten gehad en zal ik die wellicht nog kennen, net als iedereen heb ik wel eens gefaald en zal ik dat waarschijnlijk nog wel eens doen. Dit boek gaat precies daarover: over hoe ons leven een kaart- spel is met onvermijdelijke ups en downs. De kern is: hoe kun je een zwarte kaart omdraaien en je kaartspel zo kleurrijk mogelijk verder spelen? Hoe kun je een tegenslag niet alleen verwerken maar er ook nog eens sterker door worden?

Al te vaak focussen we op de slechte kaarten die ons zijn toebedeeld en vergeten we te kijken naar de troefkaarten die we wel nog in handen hebben. Triatleet Marc Herremans leert je aan de hand van zijn eigen levensverhaal hoe je anders kunt leren omgaan met tegenslagen en zo kunt groeien. Hij toont hoe je positief kunt omgaan met onverwachte veranderingen, laat je ontdekken wat écht belangrijk is in het leven en bewijst dat je van tegenslagen wel degelijk je kracht kunt maken.

“Als je om je heen kijkt, relativeer dan vooral het ‘geluk’ van anderen. Je moet het hen niet misgunnen, maar onthoud dat achter elk mooi verhaal vaak nog een tweede verhaal schuilgaat. Iedereen draagt een rugzak met zich mee, klein of groot.”


New book – De kaarten van je leven